Je bent hier: Afslankdieet > Dieet > Superverbrander 30 dagen dieet

Superverbrander 30 dagen dieet

Herkent u het volgende; Steeds minder calorieen eten en toch niet meer afslanken. Je lijkt beland op een gewicht waar je maar niet onder komt, terwijl je streefgewicht (een stuk) lager ligt.

Hoe is deze reactie van het lichaam te verklaren?

In ons lichaam zijn een aantal hormonen actief die bijdragen aan de vetopslag. De belangrijkste is insuline. Insuline zorgt voor de opslag van voeding in vet en in de spieren. De aanmaak van insuline wordt door sommige voeding heel erg gestimuleerd terwijl andere voeding de insuline aanmaak helemaal niet activeert. Van deze voeding kun je dus zoveel eten als je wil zonder dat er vetopslag plaats vindt. Tijdens een gangbaar dieet blijf je waarschijnlijk voeding eten die zorgt voor de aanmaak van insuline waardoor je nooit helemaal je trefgewicht zult bereiken.

Verder heeft het stresshormoon cortisol grote invloed op de vetopslag. Dit hormoon zorgt ervoor dat we altijd voldoende (te veel) vetreserves hebben in de periode van stress. Afslanken in een stress periode is voor de meeste mensen daarom nagenoeg onmogelijk.

Hoe werkt het Superverbrander dieet?

Met de superverbrander dieet methode ga je in 30 dagen een andere balans tussen de vetopslag hormonen en de vetverbrandings hormomen. De eerste 30 dagen raak je gemiddeld tussen de 4 en 7 kilo kwijt. Daarna ga je verder afslanken richting je ideale gewicht.

Om te zorgen dat je vooral voeding binnenkrijgt die geen stimulans is om insuline aan te maken maar juist om vet te verbranden bevat de superverbrander methode alle recepten voor een periode van 30 dagen. Zo bevat het dieet onder andere;

  • 4 recepten per dag voor ontbijt, lunch, tussendoor en avondeten
  • Geschikt voor vegetariers
  • 120 recepten waardoor je elke dag iets lekkers kunt kiezen.
  • Weg met het jojo effect

Het superverbrander 30 dagen dieet is dus een complete methode waarbij je begeleid wordt in het behalen van je streefgewicht.

Lees verder over het superverbrander dieet ->

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
Superverbrander 30 dagen dieet, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Tags: , ,

  • RSS